VaTek ry

Tervetuloa VaTek ry:n uusituille kotisivuille

Jäseneksi VaTekiin

Jäsenenä hyödyt!

VaTekin jäsenenä saat pääsyn moniin etuihin ja resursseihin, jotka auttavat sinua kehittymään teknisten vakuutusten alalla.

Jäsenedut:
 1. Ammattikehitysresurssit: Saat pääsyn eksklusiiviseen materiaaliin, kuten artikkeleihin, webinaareihin ja työpajoihin, jotka auttavat sinua pysymään ajan tasalla alasi kehityksessä.

 2. Verkostoitumismahdollisuudet: Osallistu jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin, seminaareihin ja verkostoitumistilaisuuksiin, joissa voit tavata muita alan ammattilaisia ja luoda uusia kontakteja.

 3. Alennukset Koulutuksista ja Tapahtumista: Saat erikoishintoja VaTekin järjestämistä koulutuksista, seminaareista ja tapahtumista.

4. Tutkimus- ja Julkaisuvalmiudet: Jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua VaTekin tutkimusprojekteihin ja julkaista artikkeleita tai raportteja alasta.

5. Alan Uutiskirjeet ja Tiedotteet: Saat säännöllisesti päivitetyt uutiskirjeet ja tiedotteet, jotka pitävät sinut ajan tasalla alan tapahtumista ja kehityksestä.

6. Alan Pätevöityminen: VaTekin jäsenyys voi auttaa sinua hankkimaan tai ylläpitämään pätevyyttäsi ja tunnustustasi alalla.

Hyödynnä kaikki nämä jäsenedut ja enemmän liittymällä VaTekin jäseneksi jo tänään! Liittyminen on helppoa ja tarjoaa monia mahdollisuuksia kehittyä ja verkostoitua teknisten vakuutusten maailmassa.

Jätä hakemus!

Liity mukaan sopivan kokoiseen yhdistykseen jossa monipuolinen ammattitaito ja ajankohtainen tieto pitää sinut alan huipulla!

  Katuosoite*
  Postinumero*
  Postitoimipaikka*
  Puhelin*
  Sähköposti*
  Viesti